About me

Geboren in 1974 , digitale kluizenaar, informatieanalist en service designer, raconteur, amateur houtbewerker, wanna be fotograaf, muziekliefhebber, zeggen wat hij denkt – altijd met respect en zonder bot te zijn, spiritueel, en bovenal gewoon Theo.

Geboren in het jaar 1974. muzikaal gezien geen slecht jaar. The Ramones worden opgericht, The Nits maken hun livedebuut en Bob Marley brengt zijn elpee Natty Dread uit. Maar het meeste van wat er in 1974 is gebeurd, is aan mij voorbij gegaan.

Na een periode van actief bloggen en twitteren, besloot ik om met beide te stoppen. Met twitter stopte ik, omdat er te veel mensen op twitter kwamen waardoor twitter voor mij te groot werd. Met bloggen stopte ik, omdat het gewoonweg te veel tijd kostte om alles en iedereen te volgen. Het feit dat je elke blog moest blijven lezen en van commentaar moest voorzien, om een grote schare aan volgers te krijgen en te houden, begon aan me te vreten. Er was meer in het leven dan alleen maar elke avond achter mijn beeldscherm hangen. Dit is ook de reden waarom ik (nog) niet aan facebook, google+, hyves en eigenlijk aan geen enkele alle social media doe. Ik heb alleen nog maar deze blog en mijn linkedin account. En hoewel de laatste wel degelijk social media is, gebruik ik deze puur zakelijk.

De tijd die ik overhield aan het niet meer hangen achter een beeldscherm kon ik o.a. besteden aan fotografie en houtbewerking. Ik ben met houtbewerking begonnen, omdat ik een meubel wilde hebben die ik veel te duur vond (2000 euro). En nadat ik me steeds meer verdiepte in de houtverbindingen en hoe je deze op verschillende manieren kunt maken, raakte ik besmet met het houtbewerkersvirus. Met vallen en op staan heb ik veel geleerd, en het is op deze blog dat ik mijn ervaringen graag met jullie deel.

Naast het houtbewerken heb ik ook een passie voor het maken van Elektronica, die mij ondersteunt in mijn dagelijks leven. Voor een groot deel zijn dit allemaal Domotica projecten. Omdat ik deze zo nu en dan ook in mijn houtbewerkingsprojecten verwerk, zul je zo nu en dan ook wat artikelen op mijn blog aantreffen, die niets met houtbewerken te maken hebben, maar wel met Domotica.

3 thoughts on “About me

 1. maurice

  ben onlangs zelf begonnen met wat projecten waaronder een tafeltje en hekje bij de trap
  maar mijn tafelzaag is gammel ..gekocht via marktplaats maar ik weet er toch leuke dingen mee te maken
  ik maak van afvalhout van een meubelfabriek deze dingen en de rest verdwijnt in de openhaard
  leuke site
  gr

  Maurice

  Reply
 2. Susan Meertens

  Tof Theo wat je allemaal doet en deelt. Inspirerend om te horen hoe je met houtbewerking aan de slag bent gegaan. Nuttige leerzame info. Thanks!

  HG Susan

  Reply

Leave a Reply