Informatie voor bedrijven

Voor u mij een verzoek stuurt, voor het uitwisselen van een link wil ik u vragen om het volgende goed te lezen. Dit bespaart u en mij de tijd die het kost om een bericht te typen en wellicht ook wat wederzijdse frustraties.

Ik ben Houtbewerken-voor-dummies begonnen, om mensen een introductie te geven in houtbewerken. Te meer omdat de kunst van het houtbewerken door steeds minder mensen beoefend wordt. Waardoor veel kennis over houtbewerken niet meer zo toegankelijk is als vroeger. Ik vind dat jammer, omdat houtbewerken niet alleen een hele leuke hobby is, maar mensen ook in staat stelt om dat te maken wat in de winkel niet te koop is.

De linkjes naar de websites van andere houtbewerkers en de websites van leveranciers voor gereedschap of hout, plaats ik uit eigen overweging. Hiermee bedoel ik, dat ik zelf ervaring heb met de leveranciers. Ik wil het namelijk niet op mijn geweten hebben, dat mensen hun geld uitgeven aan winkels die geen goede bedoelingen hebben. Hiermee wil ik niet zeggen dat u dat niet heeft, maar ik wil de mensen alleen maar doorverwijzen naar sites die ik zelf ken.

Mocht u een product of dienst aanbieden die mogelijk interessant is voor de bezoekers van deze website, dan kunt u contact met mij opnemen. Wellicht dat ik voor u een review van uw product of dienst kan doen zodat ik mijn ervaringen met mijn lezers kan delen. Belangrijk om te weten, is dat ik geen links plaats naar websites van bedrijven die meubels, tuinhuizen of andere producten waarin hout verwerkt wordt verkopen. Het doel van deze site is juist om mensen te laten zien dat ze dat ook zelf kunnen. Het is daarnaast niet mijn ambitie om een startpagina te worden voor winkels.