Puzzeldozen als surprise

Een van de spaarzame momenten waarop we als familie in zijn geheel compleet zijn, is met de jaarlijkse 5 december viering. Omdat we in onze familie nog kinderen hebben die nog in het bestaan van de goedheilig man geloven, doen we officieel nog niet aan surprises. Ik kon het alleen niet laten, om voor mijn beide neefjes een surprise te maken. Eigenlijk was het meer, omdat ik het maken ervan gewoon leuk vind.

Voor mijn oudste neef maakte ik deze secret box.
imageimage
De inspiratie voor deze secret box vond ik op YouTube. Het idee is zo eenvoudig, dat je deze ook zonder een bouwtekening kunt maken. Hier kun je lezen hoe ik hem gemaakt heb.

Voor mijn jongste neef maakte ik deze una box.

imageimageimage

Elke minuut die ik besteed heb aan het bouwen van deze surprises, zijn het waard geweest. Het bouwen en de afwerking heeft me veel plezier gebracht. En ook de gezichten van mijn neefjes, toen ze probeerden om de puzzels op te lossen, is een mooie herinnering die me nog lang bij zal blijven. Met wat kleine aanwijzingen, konden mijn neefjes de puzzels oplossen en konden ze uiteindelijk bekijken wat de Sint voor hen had gekocht.

Leave a Reply