Kleine wijzigingen op mijn blog

Omdat ik me heel goed besef, dat microcontrollers, Domotica en elektronica voor heel veel mensen nog onbekende gebieden zijn, heb ik in het menu van mijn blog een aparte item opgenomen waarin ik deze gebieden zo eenvoudig mogelijk uit probeer te leggen.

Ik zal even goed de Domotica projecten gewoon als artikelen publiceren, maar voor diegene die iets meer van de technische kant willen weten heb ik de nieuwe pagina’s toegevoegd. Ik vind het niet op deze blog passen, om de tutorials als artikelen te plaatsen. Zo nu en dan zal ik een artikel als deze plaatsen om de nieuwe pagina’s aan te kondigen. Mocht je interesse in deze gebieden hebben, kun je op deze manieren zien dat ik nieuwe content heb toegevoegd.

Dit weekend heb ik de volgende pagina’s toegevoegd:

  • Wat is Domotica? – hierin probeer ik op een zo’n eenvoudig mogelijke manier uit te leggen wat Domotica is.
  • Een Domotica controller kiezen – op deze pagina wijd ik je in, in een aantal termen uit de Domotica wereld. Zodat je weet waar je op moet letten als je zelf een Domotica controller wilt kiezen.
  • Mijn Domotica opstelling – op deze pagina beschrijf ik de Domotica opstelling zoals ik hem heb opgebouwd. Dit is uiteraard een ongoing project, er zal altijd wel iets aan mijn opstelling toegevoegd worden.
  • Wat is een microcontroller – dit is het hart van elke doe-het-zelf Domotica sensor of actuator.
  • Welke soorten sensoren gebruik ik in mijn Arduino projecten – hier vind je achtergrondinformatie over de sensoren die ik in mijn artikelen gebruik, hoe je ze op de arduino aan moet sluiten en welke bibliotheken je eventueel extra nodig hebt.

Voor de vaste bezoekers die alleen voor houtbewerken op mijn blog komen, geen zorgen de komende weken gaat het weer alleen om houtbewerken.

Leave a Reply